Despre AXA CONT

Am câștigat încrederea clienților construind împreună afaceri de succes. Înțelegem diferitele nevoi, suntem un consilier de nădejde pe termen lung și aducem soluții inovatoare cu execuție impecabilă.

Susținem progresul clienților noștrii prin expertiză și inovații. .

Împreună găsim calea potrivită pentru a vă atinge obiectivele operaționale și financiare

Obiectivul nostru este să oferim clienților încredere prin profesionalism, prin găsirea unor soluții optime în domeniul financiar-contabil, consultanță fiscală, salarizare și politică managerială.

Compania noastră este formată din profesioniști bine pregătiți, care lucrează în strânsă legătură cu clienții în vederea atingerii performanței într-un mediu de afaceri în continuă schimbare. Lucrările executate de către societatea noastră sunt de înaltă ținută profesională, calitatea acestora fiind asigurată de specialiști cu studii superioare și experiență îndelungată în domeniul fiscal și financiar-contabil.

Serviciile de analiză a performanțelor financiare ale societății și serviciile de consultanță financiară și fiscală se adresează tuturor societăților ce doresc o colaborare profesională în domeniu.

Contact

DE 25 ANI OFERIM PROGRES ȘI STABILITATE

Structura creată de AxACont România, deservește real necesitățile companiilor care doresc să își externalize o parte din servicii.
Companiile partenere sunt avantajate de beneficiile câștigate prin parteneriatul cu AxACont:
salvând timp;
economisind resurse financiare;
posibilitatea de a realiza planurile de dezvoltare a companiei;

Top

Succesul nostru este susținut și de recomandările clienților

25

Ani oferim progres si stabilitate

Descarcă broșura noastră de servicii complete:

Fi la curent cu toate serviciile AXA CONT.