Periodic, clienții noștri au nevoie de mai multe tipuri de servicii, care nu se rezumă doar la întocmirea dosarelor, ci și la consultanță în diverse domenii, deplasări la punctul de lucru, Instituții ale statului etc, iar uneori suntem nevoiți să susținem dosarele în audiențe la diverse instituții și alte activități orientate pe nevoile beneficiarului!
Societățile care își desfășoară activitatea la sediul social sau au un punct de lucru dedicat activității pentru societatea respectivă, necesită autorizație de funcționare din partea instituțiilor competente.

● Aviz Mediu
● Proiect standard
● Proiect complet

DESCARCĂ ACTELE NECESARE

VORBEȘTE CU UN COSNILIER PREGĂTIT ÎN DOMENIU

Autoritatea sanitară veterinară, prin personalul său de specialitate, verifică condiţiile sanitar – veterinare de funcţionare a obiectivelor şi pentru activităţile solicitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei sanitar – veterinare în vigoare.

DESCARCĂ ACTELE NECESARE

VORBEȘTE CU UN COSNILIER PREGĂTIT ÎN DOMENIU

Un ghid de bune practici de igiena impus de legislația românească în concordanță cu directivele comisiei europene care conține o serie de principii și proceduri de siguranță alimentară ce trebuiesc aplicate de operatorii econimici pentru a preveni imbolnăvirea populației.

VORBEȘTE CU UN COSNILIER PREGĂTIT ÎN DOMENIU


ATENTIE
Lipsa unui astfel de ghid se traduce în amenzi care pot ajunge chiar și la 100.000 Ron și dosar penal și amendă penală dacă se constată că nerespectarea normelor de igienă au condus la îmbolnăvirea pupulației.

● NU sunt incluse taxele către instituțiile menționate (acolo unde se percep taxe)!
● La acest preț se adaugă anumite taxe, acestea variază în funcție de activitatea firmei, cât și de fiecare Primărie în parte.

AVANTAJE

Proceduri complete pentru obținerea autorizațiilor și avizelor.
Consultanță în vederea identificării autorizațiilor și avizelor necesare pentru codul CAEN de activitate.
Eliberare formular cu actele necesare.
Întocmirea și completarea actelor necasare dosarelor pentru autorizare.
Depunem dosarele la instituțiile avizate.
Vă înștiințăm când se depune și se eliberează autorizația.

În cazul în care doriți să rezolvăm o situație diferită pentru societatea Dumneavoastră, în formularul de contact ne puteți specifica cerințele dorite și în cel mai scurt timp un consultant din cadrul companiei se va ocupa de solicitarea dumneavoastră.
Obține o discuție cu un consilier AxACont:
Contact

Din serviciile corporate, fac parte toate serviciile principale și secundare din cadrul companiei AxACont:

Obține o discuție cu un consilier AxACont:
Contact

Contact