Iti infiintam firma, dar nu numai atat: te ghidam spre succes! Dorim dezvoltarea unui parteneriat, in primul rand avantajos pentru tine; noi vom fi cei care se vor ocupa de toate aspectele juridice ale afacerii tale, pentru ca este important sa fii informat si sa functionezi in legalitate.
Ne adaptam nevoilor fiecarui client in parte, domeniile noastre de activitate fiind foarte variate: INFIINTARE S.R.L, INFIINTARE S.A., INFIINTARE INTREPRINDERI INDIVIDUALE, FAMILIALE, INFIINTARE P.F.A., INFIINTARE ASOCIATII/FUNDATII.
Vom fi langa tine cand ai nevoie de experienta si cunostintele noastre.
Scopul nostru este sa-ti facem munca mai usoara , sa te ajutam sa-ti incepi propria afacere, dupa care te vom indruma pas cu pas spre cele mai bune solutii in domeniile pe care le acoperim.

Societatea cu raspundere limitata (SRL) este acea forma de societate comerciala ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social, iar asociatii sunt obligati numai in limita capitalului social subscris.

Capitalul social va fi fixat de catre asociati in functie de nevoile societatii, cu respectarea plafonului minim stabilit de lege in valoare de 200 Lei.

Respectivul capital social se poate retrage din contul de capital social, dupa infiintarea firmei. Contul de capital social nu este contul care urmeaza sa fie folosit de catre firma in activitatea curenta, urmand ca dupa ridicarea documentelor de infiintare de la biroul nostru, administratorul firmei, sa deschida un cont curent pentru viitoarele tranzactii bancare.

Societatea cu raspunderea limitata se poate constitui prin:

– asocierea a doi sau a mai multor asociati pentru a desfasura o activitate comerciala, in vederea impartirii profitului si care raspund pentru obligatiile sociale in limita aportului lor
– aportul unui singur asociat, care este detinatorul tuturor partilor sociale; asociatul unic poate fi o persoana fizica sau o persoana juridica

O persoana fizica sau juridica poate detine calitatea de asociat unic intr-o singura firma.

La infiintare, toate firmele sunt platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor, respectiv 3% din incasari. Totodata, in momentul infiintarii firmei, aceasta este neplatitoare de TVA. Ulterior infiintarii firmei, se poate solicita inregistrarea in scopuri de TVA la cerere sau dupa depasirea plafonului de TVA, respectiv 65.000 euro echivalent 220.000 Lei. Cursul pentru calculul plafonului de TVA este cel de la 1 Ianuarie 2007.

ETAPE in vederea constituirii si inmatricularii la Registrul Comertului a societatii cu raspundere limitata (SRL)

1.Alegerea, verificarea disponibilitatii  si rezervarea denumirii
2.Stabilirea obiectului de activitate
3.Stabilirea sediului social
4.Intocmirea actelor
5.Capitalul social si taxele de inmatriculare
6.Formalitati Registrul Comertului/Inmatriculare.

ACTE NECESARE

Pentru infiintare firma – societate comerciala cu raspundere limitata (S.R.L.) trebuie sa ne puneti la dispozitie urmatoarele documente:

1. Copie C.I. asociati si administratori;
2. Act care atesta dreptul de folosinta al societatii in spatiul destinat deschiderii sediului social;
3. Documentul care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului cu destinatie de sediu social inregistrat la administratia financiara in circumscriptia careia se situeaza imobilul cu destinatie de sediu social;
4. Declaratia pe propria raspundere in forma autentica privind respectarea conditiilor referitoare la sediul social.
5. Declaratia in forma autentica din care sa rezulte ca administratorul/asociatii indeplinesc calitatea mai sus mentionata.
6. Acord vecini/Acord asociatie de proprietari (daca este cazu);
7. Specimene de semnatura ale reprezentantilor societatii;
8. Dovada depunerii capitalului social la banca – minim 200 Lei.

Solicita oferta de pret!