fbpx

Te-ai hotarat sa iti infiintezi propria firma?

Dar nu stii de unde sa  incepi?

Iti infiintam firma fara implicarea ta

SI BENEFICIEZI DE O CONSULTANTA GRATUITA

Ai nevoie doar de :

 Carte de indentitate

Dovada sediului social

Si de restul ne ocupam noi.

Echipa AxACont va ofera servicii complete de contabilitate financiara si de gestiune, expertiza contabila autorizata de Corpul Epertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, dar si solutii pentru BUSINESS-ul dumneavoastra. Experienta si certificarea noastra in management sunt parghiile pe care ne sprijinim pentru a va oferi solutiile, rapoartele si informatiile financiar contabile si de business de care aveti nevoie pentru a va dezvolta.

Preturile serviciilor noastre sunt influentate strict de volumul de activitate. Astfel, pentru perioade cu volum de activitate mai scazut si cheltuielile cu serviciile de contabilitate se ajusteaza, lucru aproape imposibil de facut atunci cand aveti angajat un contabil intern. Cand activitatea companiei creste, aveti imediat acces la resurse contabile far a fi nevoie sa treceti prin procese complicate de recrutare.

Va ajutam cu diferite mentiuni / modificari la Registrul Comertului: infiintarea punctelor de lucru, radierea punctelor de lucru, schimbarea sediului in acelasi judet, prelungirea sediului social, gazduire sediu social, schimbare sediu în alt judet, majorare capital social, adaugare sau schimbare obiect de activitate, cesiune, schimbare, prelungire sau revocare mandat administrator, dizolvare, lichidare sau radiere societate, modificare denumire societate, schimbare forma juridica societate, inscrierea sau modificarea emblemei, prelungirea sau reducerea duratei de functionare, schimbarea membrilor de conducere si de control, suspendare sau reluare activitate societate, obtinere certificat constatator, autorizare activitate, alte modificari privind actul constitutiv

 

Contact